Tapahtuma­järjestäjille

Vanhan Tullipakkahuoneen tilasuunnittelussa on pyritty säilyttämään autenttinen ja alkuperäinen tunnelma. Sisätilat ovat korkeat, joten tila sopii erinomaisesti näyttäviin esillepanoihin ja ripustuksiin. Punatiiliset seinät ja alkuperäiset kattopalkit ovat jätetty näkyviin. Lattiamateriaalina on alkuperäinen vanha lankkulattia, joka sopii erinomaisesti tanssimiseen ja juhlimiseen.

Tilat on toteutettu nykyaikaisiksi ja toimiviksi vanhaa tyyliä ja aikakauden värimaailmaa kunnioittaen. Rakennuksen kookkaat ovet mahdollistavat suurtenkin rakennelmien ja tavaroiden siirtämisen tilaan. Sisätiloihin voi tuoda esimerkiksi esityslavan, katsomon, catwalkin tai esittelyautoja.

 

PINTAA SYVEMMÄLLE TULLIPAKKAHUONEELLA

Järjestä Tullipakkahuoneella yrityksesi Afterwork it tai breakfast it -tilaisuus. Tietoiskusi, menee varmuudella perille, kun sitä höystää hyvä ruoka ja Tullipakkahuoneen tunnelmallinen ilmapiiri.

Afterwork it -paketti sis. (min 20 hlöä)

  • Tilavuokra
  • Cocktailpalabuffet
  • Tekniikka (äänentoisto, dataprojektori)

Hinta alkaen 1200 € +alv (lisähenkilöt 25 € + alv)

Breakfast it -paketti sis. (min 20 hlöä)

  • Tilavuokra
  • Talon aamiainen
  • Tekniikka (äänentoisto, dataprojektori)

Hinta alkaen 1200 € + alv (lisähenkilöt 18 € + alv)

 

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

KPK Events
Sami Luoma
puh. 0400 764 098
tullipakkahuone (a) kpk.fi

 

Tarjouspyyntö

Voit myös tehdä tarjouspyynnön käyttämällä alla olevaa lomaketta. Täytä lomake tiedoillasi ja paina "Lähetä"-nappia. HUOM! Muista tarkistaa että yhteystietosi ovat oikein jotta voimme myös vastata!


AV-tekniikka

Ravintolapalvelut

Järjestely-/siivouspalvelut