Tullipakkahuone

Vanhan Tullipakkahuoneen idyllinen ja ainutlaatuinen miljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille yritys- ja yksityistapahtumille.

Suunnitteletko erityisjärjestelyitä vaativaa tapahtumaa, muttet ole varma sopiiko Tullipakkahuone tarpeisiisi? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Vanhan Tullipakkahuoneen tarjoamista mahdollisuuksista.

 

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

KPK Events
Sami Luoma
puh. 0400 764 098
tullipakkahuone (a) kpk.fi

Kysy lisää:

 

 

Sijainti

Vanha Tullipakkahuone sijaitsee Kokkolan keskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Tullikamarinkatu 1, 67100 Kokkola. Läheisiä naapureitamme ovat Kokkolan Vanha Yhteislyseon talo ja liiketalo I-Park. Parkkipaikat Vanhalle Tullipakkahuoneelle sijaitsevat rakennuksen edessä ja takana omalla piha-alueella. Käytettävissä on myös erillinen parkkialue noin 80 metrin päässä sisäänkäynnistä.

Etäisyyksiä:

 • Hotelli Kaarle noin 750m
 • Hotelli Kokkola noin 750m
 • Hotelli Seurahuone noin 750m
 • Kaarlelan Kirkko 2,8 km
 • Kauppatori 1 km
 • Kokkolan Kaupunginteatteri 500m
 • Kokkolan Kirkko 500m
 • Kokkolan Linja-autoasema 300m
 • Kokkolan Rautatieasema 200m

 

Sami Luoma

Lipunmyynnin operatiivinen päällikkö

puh. 0400 764 098
sami.luoma@kpk.fi

Tapahtumajärjestäjille

Vanhan Tullipakkahuoneen tilasuunnittelussa on pyritty säilyttämään autenttinen ja alkuperäinen tunnelma. Sisätilat ovat korkeat, joten tila sopii erinomaisesti näyttäviin esillepanoihin ja ripustuksiin. Punatiiliset seinät ja alkuperäiset kattopalkit ovat jätetty näkyviin. Lattiamateriaalina on alkuperäinen vanha lankkulattia, joka sopii erinomaisesti tanssimiseen ja juhlimiseen.

Tilat on toteutettu nykyaikaisiksi ja toimiviksi vanhaa tyyliä ja aikakauden värimaailmaa kunnioittaen. Rakennuksen kookkaat ovet mahdollistavat suurtenkin rakennelmien ja tavaroiden siirtämisen tilaan. Sisätiloihin voi tuoda esimerkiksi esityslavan, katsomon, catwalkin tai esittelyautoja.

 

PINTAA SYVEMMÄLLE TULLIPAKKAHUONEELLA

Järjestä Tullipakkahuoneella yrityksesi Afterwork it tai breakfast it -tilaisuus. Tietoiskusi, menee varmuudella perille, kun sitä höystää hyvä ruoka ja Tullipakkahuoneen tunnelmallinen ilmapiiri.

Afterwork it -paketti sis. (min 20 hlöä)

 • Tilavuokra
 • Cocktailpalabuffet
 • Tekniikka (äänentoisto, dataprojektori)

Hinta alkaen 1200 € +alv (lisähenkilöt 25 € + alv)

Breakfast it -paketti sis. (min 20 hlöä)

 • Tilavuokra
 • Talon aamiainen
 • Tekniikka (äänentoisto, dataprojektori)

Hinta alkaen 1200 € + alv (lisähenkilöt 18 € + alv)

Tarjouspyyntö

 Voit myös tehdä tarjouspyynnön käyttämällä alla olevaa lomaketta. Täytä lomake tiedoillasi ja paina "Lähetä"-nappia. HUOM! Muista tarkistaa että yhteystietosi ovat oikein jotta voimme myös vastata!


AV-tekniikka

Ravintolapalvelut

Järjestely-/siivouspalvelut 

Pohjakartta

Tila muodostuu kahdesta suuresta salista, tila on hyvin muokattavissa erikokoisiin juhliin. Pienemmissä 50-70 henkilön tilaisuuksissa tilasta on voitu käyttää esimerkiksi vain ensimmäistä salia. Kun molemmat salit ovat käytössä, tilassa voi ruokailla jopa 300 henkilöä.

Tilat

Kokkolan Tullipakkahuoneen tilasuunnittelussa on pyritty säilyttämään autenttinen ja alkuperäinen tunnelma. Sisätilat ovat korkeat, joten tila sopii erinomaisesti näyttäviin esillepanoihin ja ripustuksiin. Punatiiliset seinät ja alkuperäiset kattopalkit ovat jätetty näkyviin. Lattiamateriaalina on alkuperäinen vanha lankkulattia, joka sopii erinomaisesti tanssimiseen ja juhlimiseen. Tilat on toteutettu nykyaikaisiksi ja toimiviksi vanhaa tyyliä ja aikakauden värimaailmaa kunnioittaen. Rakennuksen kookkaat ovet mahdollistavat suurtenkin rakennelmien ja tavaroiden siirtämisen tilaan. Sisätiloihin voi tuoda esimerkiksi esityslavan, katsomon, catwalkin tai esittelyautoja.


Tietosuojaseloste