Näytteilleasettajapalvelut

”Tuotamme itse kaikki näytteilleasettajapalvelut. Näin luomme parhaat mahdolliset puitteet asiakkaamme messuviikonlopun onnistumiseksi”

Näytteilleasettajakorttitilaus » Asiakaskutsukorttitilaus » Messujulkaisun tiedot »

 

 

 

 

 

Uusi näytteilleasettajan verkkokurssi asiakkaillemme veloituksetta

Suomen messupromoottorien näytteilleasettajat saavat käyttöönsä uuden Menesty messuilla - näytteilleasettajan verkkokurssin (ovh 89 e). Kurssi tarjoaa käytännölliset vinkit siihen, miten näytteilleasettaja saa suurimman hyödyn irti messuosallistumisestaan.

Kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin askel askeleelta aina oikeiden messujen valinnasta messujen menestyksekkääseen jälkihoitoon asti. Kurssin on lajissaan Suomen ensimmäinen ja sen on laatinut Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry.

Kurssin voi suorittaa omassa tahdissa ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Verkkokoulutus on näytteilleasettajan käytössä 90 vuorokauden ajan kurssille rekisteröitymisestä.

Suomen messupromoottorien järjestämien tapahtumien näytteilleasettajat voivat rekisteröityä maksutta Menesty messuilla -verkkokurssille alla olevasta linkistä.

Rekisteröidy verkkokurssille tästä

Lisätietoja: Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n toiminnanjohtaja Reija Könönen, puh. 050 560 4614, reija.kononen@messutsuomessa.fi