Käsityö-messut

6.-7.11.2020
Ylivieskan liikuntakeskus, Ylivieska
klo. Perjantai 12-19, lauantai 10-16


Varaa nyt osastopaikkasi Käsityö-

messuille Ylivieskaan!

Ylivieskan liikuntakeskuksessa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Käsityömessut.Tuhansia kävijöitä saapuu messuille ostamaan uniikkeja tuotteita sekä hakemaan ideoita ja vinkkejä. Todella monipuolinen messusisältö, inspiroivat näytökset ja asiantuntijoiden luennot tekevät messuista ainutlaatuisen alueellamme. KPK Events on osa alueen johtavaa mediakonsernia ja tapahtuma tulee näkymään isosti medioissamme.

Messut järjestetään isänpäivän viikonloppuna (pe-la). Mukana messuilla on koko viikonlopun Mestaritekijä-ohjelmasta tuttu Tiina Arponen, perjantaina paikalla Sami Sykkö ja lauantaina Ivana Helsingin perustaja Paola Suhonen. 

Messuille toivotetaan tervetulleiksi kaikki yritykset ja yksityiset henkilöt joilla on myynnissä käsintehtyjä tuotteita tai joille on annettu avainlippu-merkintä. Pyrimme maksutta tarjoamaan halukkaille näytteilleasettajille mahdollisuuden pitää ohjelmaan aikataulutettu näytös, luento tai workshop. Muistathan kertoa varatessasi paikkaa mikäli olet kiinnostunut edellä mainitusta.

Paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä joten varaa paikkasi pian!

 

OSASTOHINNAT

Osasto ilman rakenteita 4-36 m2 55,00 € / m+ alv
Valmisosasto 4-36 m2 (sis. seinät ja otsalauta) 75,00 € / m+ alv
Sähköliittymä 10A 92,00 €
Kulmapaikkakorotus 25,00 €

Ole yhteydessä myyntiimme mikäli olet kiinnostunut pääyhteistyökumppanipaketeista!

Varaa paikkasi heti ja ole yhteydessä Tittaan tai Niinaan!

Titta Tilvis
Puh. 050 476 4980
titta.tilvis@kpk.fi

Niina Palosaari
Puh. 040 718 5350
niina.palosaari@kpk.fi

 Osastomallit

Väliosasto Kulmaosasto
Väliosasto Kulmaosasto
Päätyosasto Osasto ilman otsalautaa
Päätyosasto Osasto ilman otsalautaa

Pohjakartta

Osallistumisehdot

Yleiset ehdot 

Järjestäjä: 

KPK Events / Suomen Messupromoottorit Oy 

y-tunnus 1618338-2 
osoite: Rantakatu 10, 67100 Kokkola
sähköposti: info@kpkevents.fi
verkkosivu: www.kpkevents.fi 

1. Maksuehdot 

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä kevään messujen osalta 3.1.2020 ja syksyn messujen osalta 29.5.2020. Osastovaraukset, jotka tehdään tämän jälkeen laskutetaan osastovarauskuukauden viimeisenä päivänä. Mahdolliset messujen aikana tai messuja ennen tehdyt lisätilaukset laskutetaan messujen jälkeen.

2. Näyttelytilan Varaus

Järjestäjän lähettämä tilausvahvistus on molempia osapuolia sitova, ellei näytteilleasettaja ole kirjallisesti reklamoinut asiasta 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä. Näytteilleasettaja ei ole ilman järjestäjän kirjallista lupaa oikeutettu vuokraamaan tai luovuttamaan edelleen osastoaan tai sen osaa.

 3. Peruuttaminen 

Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30vrk ennen messuja, on asiakas velvollinen maksamaan 100 % vuokrasta järjestäjälle. 

4. Messurakenteet ja kalustetilaukset 

Näytteilleasettajapalveluita ja messurakentamista koordinoi messujärjestäjä. Vastuullisena messurakentajana toimii Maiseri Oy. 

5. Virtasyöttö 

Osastolle tuleva virtasyöttö tulee tilata erikseen. Hinta etukäteen tilattaessa 10A/230V virtasyötölle 92,00 eur+alv ja 16A/230V virtasyötölle 99,00 eur+alv. Mikäli virtasyöttö tilataan rakennusaikana, hinta on 10A/230V virtasyötölle 119 eur+alv ja 16A/230V virtasyötölle 129 eur+alv. 

6. Tilaukset 

Messujen kotisivuille www.messu.com avataan tapahtumalle omat sivut. Sivut avautuvat viimeistään 3 kuukautta ennen tapahtumaa. Tapahtumasivulta löytyvät kaikki ohjeet ja tilauslomakkeet. Sivujen kautta voidaan tilata mm. näytteilleasettajakortit, asiakaskutsukortit, sähköt ja rakenteet. KAIKKI tilaukset voidaan toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen info@messu.com. 

7. Näytteilleasettajakortit  

Osaston hintaan sisältyy näytteilleasettajakortteja seuraavasti: 

  • osaston koko 4-8 m2 kortteja 3 kpl 
  • osaston koko 9-15 m2 kortteja 4 kpl 
  • osaston koko 16-24 m2 kortteja 5 kpl 
  • osaston koko yli 25 m2 kortteja 6 kpl tai sopimuksen mukaan. 
  • Yhteistyökumppaneiden sopimukseen sisältyvät näytteilleasettajakortit sovitaan erikseen.  

 

8. Näytteilleasettajaluettelo 

Järjestäjä julkaisee messulehdessä luettelon, johon tulevat maksutta kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot ja päätuotteet/-palvelut. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta jakaa osastollaan muita kuin omia mainoksia. Erilaisten useita eri mainostajia sisältävien lehtien jakaminen on kielletty. 

9. Rakentaminen ja purkaminen 

Ilman rakenteita tilattujen osastojen rakentaminen voidaan aloittaa messua edeltävänä torstaina klo 11.00 ja rakenteilla tilattujen osastojen klo 14.00. Purkaminen voidaan aloittaa aikaisintaan messulauantaina klo 16.00 ja kaikki näyttelytavarat ja -rakenteet on poistettava messualueelta messulauantaina klo 23.00 mennessä. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan vielä lähempänä tapahtumaa. 

Messujen rakennekorkeus on 250cm. Korkeimpiin rakennelmiin on pyydettävä järjestäjältä lupa. Väliseinien korkeuden (vakio 250cm) ylittävä rakenne, somistus tai näyttelyesine, jonka sijoittamiselle on saatu lupa, on pidettävä vähintään 0,5 metrin etäisyydellä naapuriosaston rajasta. 

10. Siivous 

Järjestäjä vastaa messualueen yleisten alueiden siivouksesta. Näytteilleasettajat vastaavat omien osastojensa siivouksesta. Rakennus- ja purkujätteet tulee toimittaa niille varatuille jätelavoille. 

11. Vartiointi ja vakuutus 

Järjestäjä huolehtii alueen yleisvartioinnista messujen ja rakennus- sekä purkuvaiheen aikana. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeellisiksi katsomistaan varkaus-, palo- tai muista vakuutuksista. 

12. Tuotteiden myynti 

Tuotteiden myynti messuilla on sallittua. 

13. Ylivoimainen este 

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana. 

 

Yhteistyössä: