Rekry + koulutus-messut

9.11.2021
Liikuntakeskus, Ylivieska
klo. 12.00-18.00


Työpaikkojen ja tekijöiden kohtaamispaikka!

Ensimmäistä kertaa järjestettäviltä Ylivieskan Rekry -messuilta löydät avoimia työpaikkoja, opiskelumahdollisuuksia ja tietoa alueen työmarkkinoista. Mukana on myös mielenkiintoisia luentoja ja ohjeita työnhakemiseen ja työelämään liittyvistä aiheista. 

Messuilla mukana vuoden 2020 Diili-voittaja Sointu Borg sekä suomalainen radio- ja tv-juontaja Jussi Heikelä.

Tule keskustelemaan alueen työllistäjien kanssa, ottamaan itsestäsi kuva CV:hen tai kuulemaan miten rakennat toimivan LInkedIn-profiilin. 

 

 

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy!

 
Ohjelma

12.30-13.00

”Erottaudu”
Esimerkkien kautta kertomuksia oman elämänsä rekryjen onnistumisista ja epäonnistumisista.
Mediayrittäjä, tv- ja radiopersoona Jussi Heikelä

13.30-14.00

Ylivieskan Kaupunki

14.30-15.00

”Röyhkeästi Rohkea”
Pohdintaa, onko rohkea henkilöbrändi vankila, vai reitti vapauteen. Diili voittaja 2021, Sointu Borg on tunnettu rohkeasta henkilöbrändistään ja aseistariisuvista puheenlahjoistaan.

15.30-16.00

LinkedIn työnhaussa, Outi Hakunti Centriasta

16.30-17.00

Kalajoen kaupunki Viiden tähden Kalajoki – työpaikat ja muuttaminen

17.00-17.30

”Röyhkeästi Rohkea”
Pohdintaa, onko rohkea henkilöbrändi vankila, vai reitti vapauteen. Diili voittaja 2021, Sointu Borg on tunnettu rohkeasta henkilöbrändistään ja aseistariisuvista puheenlahjoistaan.

 

CV- kuvauspiste koko päivän

Tule ottamaan uusi kuva CV:hen! Kuvauspisteen järjestää yksi pääyhteistyökumppani, Jedu.

 

 

 

 

Näytteilleasettajat

Apex automation

Sähkö- ja automaatiosuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto.

Attendo

Attendo on Suomen johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja ja työllistämme noin 14 500 ammattilaista ympäri maata. Tarjoamme palveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lastensuojelun asiakkaille. Lisäksi tuotamme laadukkaita terapia- ja ateriapalveluita. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Centria

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä korkeakouluopetuksen, vahvan alueellisen TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centria-ammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden, hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

Eezy

Eezy- Onnistuneita työkokemuksia

Ferral Components

Ferral Components on kumppanisi metallikomponenttien sopimusvalmistuksessa! Tarjoamme asiakkaillemme myös laajan valikoiman putkistoissa käytettäviä laippoja.

Go On

Go On Henkilöstökumppani on paikallinen yritys, jonka toimipisteet ovat Ylivieskassa ja Kalajoella.Toimintaamme kuuluu löytää asiakasyrityksillemme osaavia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin.Työntekijä voi työllistyä Go Onilla määräaikaisiin, vakituisiin tai keikkaluontoisiin työsuhteisiin.Autamme ja opastamme työntekijähaastatteluissa CV:n päivittämiseen ja kerromme minkälaisia vaihtoehtoja meillä olisi tarjolla eri elämäntilanteissa. ”Kalajokilaakson parhaita työpaikkoja tarjolla Go Onilla”

Humana

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa lastensuojelun, avohuollon ja asumisen palveluita kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin. Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan osaajille – tutustu avoimiin työmahdollisuuksiimme osoitteessa www.humana.fi/rekry

Jedu

Koulutuskeskus JEDU – tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden ja opintojen aloitus voidaan sopia yksilöllisesti. Koulutustarjontaan voit tutustua messuilla tai verkossa osoitteessa www.jedu.fi/koulutustarjonta. Koulutuskeskus JEDU| Haapajärvi | Haapavesi | Kalajoki | Nivala | Oulainen | Piippola | Ylivieska

Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin sekä yritysten monipuoliset työpaikat sekä muuttaminen Kalajoelle esillä osastollamme.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä/Soite

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Kestilän vankila

Rikosseuraamuslaitoksessa valmennamme rikoksettomaan elämään ja pyrimme turvallisesti kohti avoimempaa täytäntöönpanoa.

Kototuote

Tarjoamme vakituisia työsuhteita kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, monipuolisten työtehtävien parissa.Laadukkaan asiakastyön tekeminen kiireettömästi palkitsee myös työntekijän.

Kpedu

Kpedu kouluttaa nuoret ja aikuiset.

KPK Yhtiöt

KPK Yhtiöt on kasvava monimediakonserni, jonka palveluksessa työskentelee noin 500 ihmistä 30:ssä eri toimipisteessä Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa. Tarjoamme paikallisia sisältöjä, yritysten kasvun tueksi markkinointikumppanuutta, moninaisia digiratkaisuja sekä paino- ja jakelupalveluja. Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa tai työharjoittelupaikkaa, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

NJC

NJC toimii useiden alueen teollisuus- ja rakennusalan toimijoiden yhteistyökumppanina rekrytoinneissa. Meillä työt kohtaavat tekijät!

Ntcab

NTcab Oy suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ohjaamoita erilaisiin työkoneisiin. Asiakkaamme ovat johtavia erikoistyökone- ja nosturivalmistajia kaivos-, maanrakennus-, metsä- ja logistiikkateollisuuden aloilla.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Oamk Oulaisten kampus sairaanhoitajakoulutus. Tarjoamme myös lisä-ja täydennyskoulutusta

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Innostu ja onnistu Kalliossa! Monia mahdollisuuksia työssäoppimiseen ja työelämään valmistumisen jälkeen Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa. 

Tiivi / PihlaPro

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu ja Metallityö Välimäki-tuotemerkeillä. Ikkuna- ja ovituotantomme parissa työskentelee 650 henkilöä eri puolilla Suomea tuotannon työntekijästä tuotekehittäjään, joten osaajatarpeemme on laaja

Ppky Selänne

Tule töihin ketterään kuntayhtymään!

Te-toimisto

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto palvelee työnhakijoita ja työnantajia sekä toimii aktiivisena yhteistyökumppanina ja työmarkkinoiden kehittäjänä

Ylivieskan kaupunki

Meillä täällä Ylivieskassa on pyöreästi 15 000 ylpeydenaihetta: sinä, minä, naapurimme, me kaikki ylivieskalaiset. Meistä syntyy sopivankokoinen, turvallinen ja vireä kaupunki. Voimme luottaa yhdessä tekemisen voimaan ja elää joka päivä hyvän kasvun pieniä ja suuria ihmeitä

 

 

Messukartta


Yhteistyössä:


Tietosuojaseloste