Kotona-messut

Peruttu
Joensuu Areena, Joensuu
klo. 10.00-16.00


Varaa paikkasi kävijöille ilmaiseen joka kodin suurtapahtumaan!
             

TAPAHTUMAAN ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY KÄVIJÖILLE!

Elokuussa Joensuu Areenalla järjestettävät messut uudistuvat ja laajenevat sekä sisällön että nimen osalta – tapahtuma toimii nimellä Kotona 2020. Loppukesästä järjestettävät messut ovat kodin suurtapahtuma, jossa perinteisen rakentamisen ja remontoinnin lisäksi edustettuna on kaikki kotiin ja asumiseen liittyvä. Uudella konseptilla haluamme entistä laajemmin palvella alueen yrityksiä ja tarjota messukävijöille monipuolisen kattauksen kodin viihtyisyyden parantamiseen.
(Messut oli alunperin tarkoitus järjestää huhtikuussa 2020, mutta koronaepidemiasta johtuvat viranomaismääräykset siirsivät tapahtuman elokuulle)

 Kotona 2020 -messuilla on tarjontaa kaiken ikäisille asujille mm. seuraavista alueista:

 • rakentaminen
 • remontointi
 • kodin tekniikka
 • kodin rahoitus-, vakuutus- ja välityspalvelut
 • viihde-elektroniikka
 • designtuotteet
 • piharakentaminen ja huonekasvit
 • huonekalut ja sisustaminen
 • kotieläimet
 • e-urheilu
 • lapset ja lasten aktiviteetit
 • ruoka ja juoma

Meille on tärkeää, että messujen ohjelmasisältö ja oheistoiminta parhaalla mahdollisella tavalla tukee sekä näytteilleasettajien tavoitteita, että tarjoaa messukävijöillemme heidän toivomiaan elämyksiä. Valtaosa messujen ohjelmasta tullaan sisäänrakentamaan osaksi messuosastoja. Messuille on kiinnitetty jo tässä vaiheessa koko kansan suosikkeja, mm. remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja suosittu TV-kokki Sami Garam.

  

OSASTOHINNAT

Osasto ilman rakenteita 80,00 € / neliö + alv
Osasto rakenteilla 115,00 € / neliö + alv
Kulmapaikkakorotus + 10%

Virtasyöttö 10A/230V 92,00 € + alv
Virtasyöttö 16A/230V 99,00 € + alv

Esimerkki
4m2 osasto + 10A sähkö = ilman rakenteita 412,00 € + alv - rakenteilla 552,00 € + alv
6m2 osasto + 10A sähkö = ilman rakenteita 572,00 € + alv - rakenteilla 782,00 € + alv

9m2 osasto + 10A sähkö = ilman rakenteita 812,00 € + alv - rakenteilla 1082,00 € + alv
15m2 osasto + 10A sähkö = ilman rakenteita 1292,00 € + alv - rakenteilla 1782,00 € + alv 

Ole yhteydessä myyntiimme mikäli olet kiinnostunut pääyhteistyökumppanipaketeista!

MYYNTI


Niina Palosaari
Myyntipäällikkö
Puh. 040 718 5350
niina.palosaari@kpk.fi

Asla Ohtamaa
Puh. 040 631 0256
asla.ohtamaa@kpk.fi

 Pohjakartta

Osastomallit

Väliosasto Kulmaosasto
Väliosasto Kulmaosasto
Päätyosasto Osasto ilman otsalautaa
Päätyosasto Osasto ilman otsalautaa

Osallistumisehdot

Yleiset ehdot 

Järjestäjä: 

KPK Events / Suomen Messupromoottorit Oy 

y-tunnus 1618338-2 
osoite: Rantakatu 10, 67100 Kokkola
sähköposti: info@kpkevents.fi
verkkosivu: www.kpkevents.fi 

1. Maksuehdot 

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä kevään messujen osalta 3.1.2020 ja syksyn messujen osalta 29.5.2020. Osastovaraukset, jotka tehdään tämän jälkeen laskutetaan osastovarauskuukauden viimeisenä päivänä. Mahdolliset messujen aikana tai messuja ennen tehdyt lisätilaukset laskutetaan messujen jälkeen.  

2. Näyttelytilan Varaus

Järjestäjän lähettämä tilausvahvistus on molempia osapuolia sitova, ellei näytteilleasettaja ole kirjallisesti reklamoinut asiasta 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä. Näytteilleasettaja ei ole ilman järjestäjän kirjallista lupaa oikeutettu vuokraamaan tai luovuttamaan edelleen osastoaan tai sen osaa.

3. Peruuttaminen 

Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 3 kuukautta ennen messuja, on asiakas velvollinen maksamaan 100 % vuokrasta järjestäjälle. 

4. Messurakenteet ja kalustetilaukset 

Näytteilleasettajapalveluita ja messurakentamista koordinoi messujärjestäjä. Vastuullisena messurakentajana toimii Maiseri Oy. 

5. Virtasyöttö 

Osastolle tuleva virtasyöttö tulee tilata erikseen. Hinta etukäteen tilattaessa 10A/230V virtasyötölle 92,00 eur+alv ja 16A/230V virtasyötölle 99,00 eur+alv. Mikäli virtasyöttö tilataan rakennusaikana, hinta on 10A/230V virtasyötölle 119 eur+alv ja 16A/230V virtasyötölle 129 eur+alv. 

6. Tilaukset 

Messujen kotisivuille www.messu.com avataan tapahtumalle omat sivut. Sivut avautuvat viimeistään 3 kuukautta ennen tapahtumaa. Tapahtumasivulta löytyvät kaikki ohjeet ja tilauslomakkeet. Sivujen kautta voidaan tilata mm. näytteilleasettajakortit, asiakaskutsukortit, sähköt ja rakenteet. KAIKKI tilaukset voidaan toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen info@messu.com. 

7. Näytteilleasettajakortit  

Osaston hintaan sisältyy näytteilleasettajakortteja seuraavasti: 

 • osaston koko 4-8 m2 kortteja 3 kpl 
 • osaston koko 9-15 m2 kortteja 4 kpl 
 • osaston koko 16-24 m2 kortteja 5 kpl 
 • osaston koko yli 25 m2 kortteja 6 kpl tai sopimuksen mukaan. 
 • Yhteistyökumppaneiden sopimukseen sisältyvät näytteilleasettajakortit sovitaan erikseen.  

 8. Näytteilleasettajaluettelo 

Järjestäjä julkaisee messulehdessä luettelon, johon tulevat maksutta kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot ja päätuotteet/-palvelut. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta jakaa osastollaan muita kuin omia mainoksia. Erilaisten useita eri mainostajia sisältävien lehtien jakaminen on kielletty. 

9. Rakentaminen ja purkaminen 

Ilman rakenteita tilattujen osastojen rakentaminen voidaan aloittaa messua edeltävänä perjantaina klo 08.00 ja rakenteilla tilattujen osastojen klo 14.00. Purkaminen voidaan aloittaa aikaisintaan messusunnuntaina klo 16.00 ja kaikki näyttelytavarat ja -rakenteet on poistettava messualueelta messusunnuntaina klo 23.00 mennessä. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan vielä lähempänä tapahtumaa. 

Messujen rakennekorkeus on 250cm. Korkeimpiin rakennelmiin on pyydettävä järjestäjältä lupa. Väliseinien korkeuden (vakio 250cm) ylittävä rakenne, somistus tai näyttelyesine, jonka sijoittamiselle on saatu lupa, on pidettävä vähintään 0,5 metrin etäisyydellä naapuriosaston rajasta. 

10. Siivous 

Järjestäjä vastaa messualueen yleisten alueiden siivouksesta. Näytteilleasettajat vastaavat omien osastojensa siivouksesta. Rakennus- ja purkujätteet tulee toimittaa niille varatuille jätelavoille. 

11. Vartiointi ja vakuutus 

Järjestäjä huolehtii alueen yleisvartioinnista messujen ja rakennus- sekä purkuvaiheen aikana. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeellisiksi katsomistaan varkaus-, palo- tai muista vakuutuksista. 

12. Tuotteiden myynti 

Tuotteiden myynti messuilla on sallittua. 

13. Ylivoimainen este 

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana. 

 
What do you want to do ?
New mail