KPK Events

KPK Eventsin missiona on edistää tapahtumakulttuurin kasvua Pohjanmaan alueella. Haluamme olla tapahtumien mahdollistaja sekä omien tapahtumatuotantojemme että tapahtumajärjestäjien kokonaispalveluiden muodossa. KPK Events on mediakonserni KPK Yhtiöt Oyj:n tapahtumaliiketoimintayksikkö. Liiketoiminnan kokonaisliikevaihto on yli 1 milj. euroa.

KPK Events on järjestänyt omia tapahtumia vuodesta 2000 alkaen, järjestettyjä tapahtumia on takana yhteensä liki 200. Omissa tapahtumatuotannoissa pääfokuksemme on Pohjanmaan alueella. Tapahtumamme ovat mm. messuja, konsertteja, seminaareja ja muita tilaisuuksia.

KPK Events tarjoaa myös kokonaispalveluita tapahtumajärjestäjille. Tarjontaamme sisältyy mm. lipunmyyntipalvelut (Lipputoimisto), tilavuokraus, tapahtumamarkkinointi, tapahtumatekniikka, tapahtumahenkilöstö, tapahtumien konsultointi ja paljon muuta.

KPK Events on Messu- ja Tapahtumanjärjestäjät Ry:n jäsen. Olemme sitoutuneet antamaan luotettavaa mediatietoa tapahtumistamme Messu ja Tapahtumanjärjestäjät Ry:lle ja MediaAuditFinland Oy:lle.