Oletko innokas ja tuloksia aikaansaava myyjä?

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen huippuosaajaa. Työssäsi pääset suunnittelemaan, myymään ja toteuttamaan messuja ja tapahtumia alusta loppuun saakka yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. 

Hakemamme henkilö ei pelkää tarttua puhelimeen tai jalkautua asiakkaidemme pariin tekemään käytännön myyntityötä tapahtumien eteen. Olet idearikas, joka uskaltaa heittää ilmoille uusia ja jopa hullujakin ideoita. Olet työhön tarttuva, yhteistyökykyinen tiimityöntekijä. Asenteesi työtä ja elämää kohtaan on positiivinen ja sinulla on palava halu tehdä tuloksellisia tapahtumia. Olet joustava ja pystyt hahmottamaan hyvin projektien kokonaisuudet sekä hallitset useita  projekteja samanaikaisesti. Sinulla on ajokortti. 

Katsomme eduksi someosaamisen sekä kokemuksen erilaisten messujen tai tapahtumien järjestämisestä. Olet valmis tekemään töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä tehdään Keski-Pohjanmaan ja sen lähiseutujen alueella, mutta myös muulla Suomessa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä organisaatiossa, jossa jokainen tekijä on tärkeä ja kantaa vastuuta. Saat ympärillesi mukavan ja aikaansaavan työyhteisön sekä konsernin henkilöstöedut.  

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.kpkyhtiot.fi/tyopaikat  27.10.2021 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä  
Niina Palosaari  
040 718 5350 (arkisin klo 15-16),  
niina.palosaari@kpk.fi 

KPK Events on osa KPK Yhtiöitä, joka on kasvava monimediakonserni. KPK Yhtiöt työllistää vakituisesti noin 500 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Täytä hakemus heti tästä. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä >>


Tietosuojaseloste