Kohtaamisia kasvotusten!

KPK Events on järjestänyt messuja, konsertteja ja muita tapahtumia rautaisella ammattitaidolla jo parinkymmenen vuoden ajan. Aiemmin nimellä Suomen Messupromoottorit Oy toimineesta yrityksestä tuli pari vuotta sitten osa KPK Yhtiöitä, ja samassa rytäkässä uudistui sekä nimi että henkilöstö. KPK Eventsin takana on nuorekas, innokas ja energinen tiimi, jonka tavoitteena on tehdä laadukkaita, nykyaikaisia ja kiinnostavia tapahtumia.

- Meille on tärkeintä se, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tapahtumat tarjoavat elämyksiä kävijöille, myynti- ja tapahtumapäällikkö Niina Palosaari linjaa.

KPK Eventsin missiona on edistää tapahtumakulttuurin kasvua pääasiassa keskisen Pohjanmaan alueella, mutta muutamia suosittuja tapahtumia järjestetään myös muun muassa Joensuussa ja Seinäjoella.

- Järjestettyjä messutapahtumia on takana jo yli 200, ja toivottavasti ainakin saman verran on vielä edessä! Tällä hetkellä järjestämme messuja esimerkiksi rakentamiseen ja sisustamiseen, pihaan ja puutarhaan, hyvinvointiin ja terveyteen sekä rekrytointiin liittyen. Ikäihmisille suunnattujen 60+ -messujen lisäksi järjestämme myös tunnelmallisia joulumessuja, kertoo Palosaari.

KPK Events on Messu- ja tapahtumanjärjestäjät ry:n jäsen yhdessä kymmenen muun Suomen suurimman messujärjestäjän kanssa.

Messut ovat yritykselle tehokas tapa paitsi kaupankäyntiin, myös nykyisten asiakkuuksien syventämiseen, uusien asiakkaiden kohtaamiseen sekä yrityksen brändin rakentamiseen.

- Samalla pääsee verkostoitumaan toisten toimijoiden kanssa ja vaihtamaan kuulumiset uusien palveluiden ja tuotteiden osalta, Palosaari vinkkaa.

KPK Eventsin vahvuus on tapahtumien markkinointi, joka takuulla tavoittaa alueen ihmiset.

- Voimme panostaa markkinointiin poikkeuksellisen tuntuvasti, sillä käytössämme ovat kaikki KPK Medioiden printin ja digin markkinointikanavat sosiaalista mediaa unohtamatta, kertoo Palosaari.

- Tänä vuonna puolitamme messujen pääsylippujen hinnat ja mikä parasta, tarjoamme konsernimme lehtien kestotilaajille ilmaisen sisäänpääsyn messuillemme. ■


Tietosuojaseloste